keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Elvis is in the building

Osallistun Kingi Kongi Gallerian Elvis-teemaiseen yhteisnäyttelyyn.
Lisätietoa:

Elvis is in the building
10.-29.1.2012


Elvis elää Vaasankadulla!

Kingi Kongi Gallerian ensimmäisen ryhmänäyttelyn aiheena on Elvis Presley. Näyttelyn työt ovat keskenään hyvin erilaisia niin tekniikaltaan ja sisällöltään, ja muodostavatkin yhdessä mielenkiintoisen kuvan kuninkaasta. Gallerialla nähdään niin valokuvaa, maalausta, piirrosta ja kollaasia, ja Elvis näyttäytyy teoksissa niin juhlittuna, komeana sankarina kuin traagisena luuserina, jonka vaimo on juuri jättänyt.

Näyttelyyn taidetta ovat tehneet niin sarjakuvapiirtäjät Ville Pirinen, Jyrki Nissinen ja Petteri Tikkanen kuin myös Suomen merkittävimpiin Elvis-maalareihin lukeutuva Markku Laaksokin.Näyttelyn 26 taiteilijaa ovat:

Markku Laakso, Jyrki Nissinen, Rakel Liekki, Minja Tuomisalo, Petri Bergman, Leena Jääskeläinen, Milla Paloniemi, Friidu Kahjo, Elina Hakkarainen, Aiju Salminen, Will Krause, Chrzu, Klaus Welp, Ville Vuorenmaa, Jarkko Suvela, Santtu Särkäs, Jarkko Kujasalo, Petra Innanen, Aaro N. Ilves, Jessica Koivistoinen, Ruska Schönberg, Antti Hintsa, Adam Rowe, Petteri Tikkanen, Ville Pirinen.

Kingi Kongi Galleria
Vaasankatu 15, 00500 HKI
avoinna ke-su klo 12-18
Can't Help Falling in Love, Akryyli, 500 € (Laita sähköpostia mikäli olet kiinnostunut ostamaan teoksen: rakel@rakelliekki.com)