keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Dolly pARTon-exhibition, From 21st until 30th June, London


Awesome Dolly Parton Art Exhibition!

This is a unique art exhibition inspired by the Queen of Country Music; Dolly Parton the musician, popular culture icon and self-made woman as seen through the eyes of a group of Finnish artists.

The artists contributing to the show, Suvi Aarnio, Petri Bergman, Mari Kasurinen, Rakel Liekki, Sampo Marjomaa, Aiju Salminen, Fiona Timantti and Sami Viljanto all approach the theme in their own unique way.

From 21st until 30th June you can see and get amazed by these fun fun fun artworks at South Place Hotel, London.

Address: 3 South Place, London. Welcome!

After London the exhibition is going to Berlin.

Helsingistä startannut Dolly pARTon-yhteisnäyttely suuntaa Lontooseen ja Berliiniin

Kesäkuun 21.päivä yleisölle Lontoossa avautuvan taidenäyttelyn inspiraationa on kantrin kuningatar Dolly Parton. Legendaarinen muusikko, populaarikulttuuri-ikoni ja hyväntekijä nähdään kahdeksan katu-uskottavan taiteilijan silmin kuvattuna.

Taiteilijat mukana näyttelyssä ovat:
Suvi Aarnio, Petri Bergman, Mari Kasurinen, Rakel Liekki, Sampo Marjomaa, Aiju Salminen, Fiona Timantti sekä Sami Viljanto.
Näyttelyyn erityisen Dolly-manifestin on kirjoittanut teologian tohtori ja filosofi Kai Alhanen.

Idea näyttelyyn syntyi Sampo Marjomaan ja Aiju Salmisen yhteisestä rakkaudesta Dolly Partonia kohtaan. Salminen on aiemmin koostanut Elvis-aiheisen näyttelyn Kingi Kongi-galleriaan ja seuraava looginen askel oli näyttely kantrin kuningattaren kunniaksi.

”Olen käynyt Dollyn Dollywood-teemapuistossa tähänastisessa elämässäni kolme kertaa” Marjomaa kertoo. ”Suunnitelmissa on että Dolly pARTon-näyttely kiertäisi myös muissa designhotelleissa. Haaveena on myös että näyttelymme päätyisi joskus Partonin itsensä nähtäväksi Dollywoodiin” Salminen jatkaa.

Näyttely debytoi Dolly Partonin syntymäpäivänä Helsingin Klaus K hotellissa, nyt se seuraa Dollyn maailmankiertuetta ensin Lontooseen ja sitten Berliiniin.